Submitted by jean-paul on Thu, 11/08/2012 - 00:14

I'm trying to get the Boxee Box that is connected to an HD television to respond to web requests. In the network settings of the Boxee, under the "Servers" tab, there are options for a webserver. I presume this is for controlling the Boxee over the network, although this is my first time trying to access it, so I'm not actually sure. When I try to access it, I get a nearly blank page with "Access Error: Site or Page Not Found" and "Cannot open URL" on it.

I did a quick search to see if I could find the reason for the error, but Boxee's forums are down right now. I get results in Google that suggest others have the same problem, but I can't get a cached result. I'll check Boxee's forums again tomorrow to see if they're available, but for now I've decided to write this post in the hopes that someone finds a solution and posts it here for other people to find. Are you unable to access the Boxee Box's web interface? Did you have trouble, but now you have a solution? Please, post any solutions in the comments section for others to find!

Edit: I found Google's cached copy of the relevant threads on Boxee's forums, but there isn't a solution posted, but when I disable and the re-enable the webserver, I get a password prompt, and then the same error screen. I tried adding an entry to /etc/hosts so that I can use the "Host Name" as listed in the Boxee configuration. This made it so that the password box would pop up, but it wouldn't accept any password that I set, including no password. It seems closer, but Boxees aren't horseshoes, and you shouldn't throw them in to sand.